ZELENI VAL NAUTIČKOG LUKSUZA

Projekt “Zeleni val nautičkog luksuza“: predstavlja inovativnu varijaciju na nautički turizam koja kombinira luksuzno iskustvo s održivošću. Ovdje je kratak opis razvoja projekta kroz ključne aspekte:

LOKACIJA: Projekt je smješten na našim plovilima, koji su smješteni u predivnoj mediteranskoj destinaciji poznatoj po svojoj prirodnoj ljepoti i bogatoj kulturnoj baštini. Ova lokacija pruža idealno okruženje za nautički turizam s autentičnim iskustvima.

POSTOJEĆA INFRASTRUKTURA: Naša plovila već imaju dobru nautičku infrastrukturu koja je temelj našeg visokokvalitetnog nautičkog iskustva. Pored toga, kontinuirano radimo na unapređenju infrastrukture kako bismo osigurali ne samo udobnost i luksuz za naše goste, već i njihovu sigurnost i ekološku svijest.

KADROVI: Naša ekipa uključuje stručne skipere, posadu i vodiče koji ne samo da imaju nautičko znanje već i duboko razumijevanje održivosti i lokalne kulture. To omogućava gostima dublje povezivanje s destinacijom.

ODRŽIVOST: Ključna inovacija projekta je uvođenje u našu flotu najveću jedrilicu i katamaran s manjim brojem kabina. Ova praksa smanjuje proizvodnju smeća, ekološki otisak i potrošnju resursa, pridonoseći očuvanju okoliša

DIGITALIZACIJA: Kroz pametne sustave rezervacija i komunikaciju s gostima, koristimo digitalizaciju kako bismo olakšali putovanje gostiju, pružili personalizirane informacije i povećali efikasnost operacija.

CILJNE SKUPINE POSJETITELJA: Projekt je usmjeren na goste koji traže visoku razinu luksuza, udobnosti i održivosti. Ciljane skupine uključuju parove, obitelji i grupe koje cijene ekskluzivno iskustvo u harmoniji s prirodom.

VIZIJA: Postati vodeća nautička charter tvrtka koja spaja luksuz i održivost, pružajući nezaboravna iskustva gostima te doprinoseći očuvanju prirode i lokalne zajednice. Imajući u planu uvođenje novih jedrilica za sezonu 2024. koje bi funkcionirale po istom principu.

MISIJA: Pružiti ekskluzivno iskustvo nautičkog luksuza uz minimalan ekološki otisak, istovremeno promovirajući lokalnu kulturu, podržavajući lokalne dionike i potičući ekološku svijest.
U srcu projekta “Zeleni val nautičkog luksuza”, jedrenje igra ključnu ulogu kao aktivnost koja ne samo da obogaćuje iskustvo gostiju, već i ima značajan pozitivan utjecaj na očuvanje okoliša. Naša posvećenost jedrenju ima duboko ukorijenjenu svrhu – smanjiti potrošnju goriva i povezati putnike s prirodom, čime se istovremeno podržava održivost.

Više o projektu